Vereniging

Wil jij meer info over de PvdA?

Nieuwsgierig wat de PvdA allemaal doet in Dordt? En wil je weten wat jij eventueel kan doen? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

De PvdA Dordrecht heeft momenteel twee raadszetels in de gemeenteraad. Daarnaast is er een actieve lokale vereniging met ruim 200 leden!

Binnen de vereniging worden verschillende activiteiten georganiseerd: politieke cafe’s, debatavonden en kennismakingsbijeenkomsten voor nieuwe leden. Het afdelingsbestuur zorgt voor de dagelijkse aansturing van de vereniging.

Het afdelingsbestuur is te bereiken via [email protected]

Binnen de vereniging zijn er diverse mogelijkheden om actief te worden! Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Algemene ledenvergaderingen

Het afdelingsbestuur organiseert tenminste tweemaal per jaar een algemene ledenvergadering. Op een algemene ledenvergadering worden belangrijke zaken besproken waarbij instemming nodig is van de Dordtse leden.
Het is belangrijk dat ook jij je stem laat horen tijdens een ALV. Hou de agenda in de gaten voor de actuele vergaderdata.
Ieder lid is welkom, zonder aanmelding vooraf. Ben je geen lid maar wil je wel een keer op de ALV langskomen? Stuur dan een berichtje naar onze secretaris: [email protected]