2 oktober 2021

De Dordtse KlimaatTop

De aarde warmt op, ons klimaat verandert. Dat zet de zekerheid van ons bestaan op het spel. Duurzaamheid is bestaanszekerheid in de toekomst. We moeten dit probleem oplossen en we hebben haast. Het zal grote investeringen vragen en niet makkelijk zijn. Het kan alleen slagen als iedereen een bijdrage kan leveren en we de rekening eerlijk delen. In Dordrecht staan we de komende jaren dan ook voor belangrijke keuzes. Wat voor stad willen we zijn?

Daarom willen we dat de gemeente Dordrecht  ieder jaar een KlimaatTop organiseert waarin we samen met inwoners, bedrijven, het onderwijs  en andere organisaties samenkomen. Tijdens deze klimaatTop zetten we in op innovatieve technieken en het ontwikkelen van systemen om van Dordrecht een klimaatbestendige samenleving te maken. Op 2 oktober 2021 organiseert de PvdA Dordrecht daarom de eerste editie van de Dordtse KlimaatTop waarbij we (Dordte) organisaties vragen input te leveren voor de verkiezingsprogramma’s van lokale politieke partijen. 

De inloop is van 13:30 – 14:00 uur. Om 14:00 uur starten wij met het programma.

Vanwege de coronamaatregelen en het maximum aantal bezoekers dat op de locatie aanwezig kan zijn willen we je vragen om je via onderstaand formulier aan te melden (let op: we verwijderen het aanmeldformulier zodra het maximum aantal bezoekers is bereik, dus zorg ervoor dat je je zsm aanmeld om zeker te zijn van een plekje): 

Aanmelding Dordtse KlimaatTop

Op 2 oktober 2021 organiseert de PvdA Dordrecht de eerste editie van de Dordtse KlimaatTop waarbij we (Dordte) organisaties vragen input te leveren voor de verkiezingsprogramma’s van lokale politieke partijen. Wil jij daar bij zijn? Meld je dan aan zodat jij zeker bent van een plekje!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar ben je naar op zoek?