Adem Mustafa: Beste Dordtenaren, Gaan jullie stemmen op 15 maart

8 maart 2023

Beste Dordtenaren,

Gaan jullie stemmen bij de verkiezingen voor Provinciale Staten op 15 maart? Ik hoop van wel. Er staat veel op het spel! Gebruik je stem en kies voor een sociale, groene en eerlijke toekomst. En voor voldoende betaalbare en goed geïsoleerde woningen in onze regio!

Wie ben ik?
Ik ben Adem Mustafa Negash en sta op lijst 5, nummer 2, voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland voor de PvdA. Een grote verantwoordelijkheid. En dat terwijl ik niet uit een bijzonder politiek betrokken gezin kom. Vroeger was ik zelfs best verlegen en vond presentaties houden op school vreselijk. Ik bleef eerst vaak stil, keek liever toe, dacht dat anderen het allemaal wel beter wisten of konden verwoorden. Inmiddels weet ik uit ervaring dat het wel degelijk invloed heeft als je je stem laat horen. Anders leg je je neer bij hoe de situatie nu is. Dat hoeft niet, want het kan ook anders. Met jullie stem wil ik daar wat aan doen.

Iedere stem telt!
Bij de vorige verkiezingen gingen maar weinig Dordtenaren stemmen. Misschien ben je zelf ook niet gaan stemmen, omdat je weinig vertrouwen hebt in de politiek en de overheid. Ik snap dat, want ook ik maak mij zorgen over de toekomst en mijn en jouw hoge energierekening. En over het gebrek aan betaalbare huizen in onze regio. Maar geef de moed niet op. Het kan echt anders. Daar ga ik aan bijdragen! Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is dat de Drechtsteden goed vertegenwoordigd zijn in het bestuur van de provincie. Dat ze weten wat de mensen hier belangrijk vinden.

Weten wat je wil en wat belangrijk is!
Een van mijn beste vrienden woont noodgedwongen nog bij zijn moeder, omdat hij geen betaalbaar huis kan vinden – ondanks dat hij al 28 is. Hij is niet uniek, er staan zeker nog 7.000 anderen op de wachtlijst in Dordrecht. Je kent er vast wel een paar of misschien sta je er zelf al jaren op. Daar maak ik mij druk om en dus moeten er in Zuid-Holland over woningbouw politieke besluiten worden genomen waar wij hier wat aan hebben. Dit hoor ik van Dordtenaren en ik vind het belangrijk om in gesprek te blijven. Om er met jullie voor te zorgen dat je met een normaal inkomen je maandelijkse rekeningen kan betalen. Dat het kunnen isoleren en verduurzamen van je huis geen voorrecht is maar een recht.

Doe je mee?
Mijn zachte stem is inmiddels redelijk luid geworden. Ik hoop dat jij niet stil blijft, maar net als ik je stem laat horen. En samen met mij kiest voor een politiek die mensen die stem geeft.

Stem 15 maart op de Partij van de Arbeid!

Met vriendelijke groet,

Adem Musafa Negash Nr 2 op Lijst 5 – PvdA Zuid-Holland

Meer weten of contact met mij opnemen?

Mailadres: [email protected] of ga naar: https://zuidholland.pvda.nl/wieiswie/adem-mustafa