Gemeenteraadslid, wat voor jou? Geef je op voor de inspiratiemiddag!

11 juni 2021

Ben je geïnteresseerd in politiek en Dordtenaar en ben je lid van de PvdA of overweeg je dat?

Dan is zaterdag 26 juni jouw kans om kennis te maken met de Dordtse afdeling van de PvdA en stadgenoten die het ook tijd vinden dat ‘het roer om gaat’!

Op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur hebben we een actief en leuk programma voorbereid en sluiten we af op het terras bij het Magazijn!

Wat gaan we doen?

We hebben Jan Schuurman Hess uitgenodigd. Jarenlang al betrokken bij de PvdA en kenner van veel verhalen uit de schatkamer van de Sociaal Democratie. Getogen Alblasserdammer en nu woonachtig in Zeeland. Jan neemt ons mee in de geschiedenis van de partij en het gedachtegoed van de sociaal democratie.

We gaan kennismaken met elkaar en hebben een goed gesprek over onze achtergrond, kennis en betrokkenheid bij de stad. We kiezen hier  een leuke en actieve vorm voor.

We hebben Joke Heijmans gevraagd om meer te vertellen over het raadslidmaatschap. Joke is fractiemedewerkster geweest van de fractie en later in twee verschillende perioden raadslid. Joke heeft de laatste paar jaar gewerkt als griffier voor de Drechtraad.

En natuurlijk maken jullie kennis met Wouter van der Spoel, onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Ook de huidige fractieleden (Cor van Verk en Inge Stevens) en de burgerraadsleden zullen hun ervaringen over actuele thema’s en kwesties graag delen.

Het beloofd een actieve middag te worden, waarbij het niet alleen gaat om elkaar te leren kennen en te inspireren, maar ook over jouw ideeën voor onze stad.

Dordrecht is klaar voor een sterke PvdA-fractie in de gemeenteraad. Het is al te lang te stil in de stad.

Als je je wilt opgeven, stuur dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer aan secretarispvdadordrecht@gmail.com  We sturen je dan een persoonlijke uitnodiging met de plaats waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Of bel voor meer informatie met

Wouter van der Spoel (0642370010)

Hans Spigt (0622232192)